Egyesület / Köszöntő
Kapcsolódó menük:  Bemutatkozás | Szervezet | Tagsági tájékoztató | Tagok listája | Dokumentumok

Tisztelt látogató, Kedves sportbarátok!

Az IRONTEAM SE dinamikus és a változásokhoz alkalmazkodó szereplője a magyar sportéletnek. Egy fiatal sportegyesület rugalmassága olyan erény, amely mögött jól felépített rendszerek biztosítják a stabilitást és folytonosságot. Egyesületünk hosszú távú stratégiája, a sportrendezvény és sportélet, illetve sportszervezés-egészségügy-sportoktatás és versenyeztetés közötti egyensúly, valamint folyamatos fejlődés fenntartása, biztosítása.

Önkénteseink, támogatóink és pártolói tagjaink odaadó munkájának, valamint sportolóink tehetségének köszönhetően, az IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület nagy presztízsű, országos szinten is elismert szervezetté nőtte ki magát. Amikor a jót jobbá kívánjuk tenni, a még ki nem használt lehetőségeket kell megtalálni. Sportegyesületünk sokoldalúsága és átjárhatósága nagyszerű adottság. Az integrált, számos sportterületet magáénak mondó IRONTEAM SE Magyarország egyik vezető közhasznú non-profit civil szervezete, ahol az egyesületi ágazatok közti együttműködésnek köszönhetően, a sportélet szinte minden szférája hatékonyan egészítheti ki egymást. Ez a sokoldalúság és komplexitás a jövő sikeres sportegyesületének kulcsa, amely korszerű, a változásokat követni képes sportoktatást, utánpótlás nevelést, versenyeztetést, sportszervezést és sportegészségügyet ígér.

Nemcsak remélem, hanem hiszem is, hogy az IRONTEAM SE jó hírét hamarosan már határainkon túl is terjesztik és elismerik majd.


Nádasdi Zsolt, elnök
 
Lap tetejére
 
Támogatóink
Partnereink